2011. május 30.

A kalapom...




a homokban maradt :), inkább a búzadarában. Annyira tetszenek Belinda csodás horgolt kalapocskái, ezért én gyöngyből készítettem egyet, az artbeads.co oldalán található minta segítségével.S,hogy mégis valamire felhasználhassam, hajba-valót készítettem belőle és elajándékoztam egy édes szőke kislánynak.


2011. május 28.

Eredményhirdetés





Remélem jól látszik a sorsolás eredménye, Kritti tehát a cabochonokat, Inga pedig egy általam készített karkötőt tudhat a magáénak. A többieknek pedig köszönöm, hogy játszottak, ígérem lesz még játék, mert elárulom, nagyon élveztem és a kisfiam is. A nyertesekkel pedig hamarosan felveszem a kapcsolatot.

Sorsolás

Most először bemutatom a nyereményeket. Az egyes szám alatt a cabochonok a kettes alatt pedig az általam készített karkötő található. Így már lehet izgulni, a cabochonokról azért készítettem ilyen képet mert még a postán vannak,s a weboldalról koppintottam a képeket ( természetesen mindegyik fajtából csak egy van), hétfőn ha átveszem, már fel is teszem a boldog tulajdonosnak, a karkötőt pedig elkészítem olyan színben amilyenben a nyertes szeretné.

Még egy kis türelmet kérek, ha a nagy fiam felébred a délutáni szunyókálásából, azonnal kisorsoljuk a nyerteseket:)))

2011. május 27.

Passion flower



Maradok Lisa Kan-nál, Passion flower nevű mintáját fűztem meg ma atomsebességgel, mert már ma este viselni akarták. Jobb képet sajnos nem, sikerült készítenem, siettem is, meg ez a fehér, s a fém virág, irtóra csillogott odakint, nem bírtam el vele. Remélem azért látszik valami. A minta csodás, nagyon könnyen fűzhető.

2011. május 24.

Ndebele Twist Band szett



Nagyon sok munka volt vele, épp hogy elkészültem szombatig, de a medál mégsem lett virág inkább csillagra hasonlít. S sajnos középen sem nyíltak úgy ki a szirmok ahogy terveztem, majd legközelebb( amint a képen is látszik ezüst színű kapcsot használtam, remélem a cabochonokkal megérkeznek az arany színűek is és akkor kicserélem). Azzal a színű ruhával viseltem amit alapnak használtam a fényképezéshez, szerintem jól kiegészítették egymást. Még van idő péntek éjfélig, jelentkezzetek a játékomra.

2011. május 9.

Ndebele Twist Band


Hagytam egy kis időt, hogy a játékról többen értesüljenek, de addig sem tétlenkedtem. Meséltem már az esküvőszezonról, még mindig nem ékszerkészítőként, hanem résztvevőként érint az esemény, az idén ez lesz a harmadik. A karkötő már elkészült, szettesedni fog remélhetőleg a jövő hét végéig. Még soha nem fűztem karkötőt ezzel a technikával, de nagyon tetszett. Lisa Kan a minta szerzője, épp csak egy picit változtattam rajta, rivollit foglaltam a közepébe, hogy majd harmonizáljon a készülő nyaklánc medáljával, majd azt is mutatom ha kész.

2011. május 3.

Meglepetés Játék!

Lassan, azaz 9-én, lesz három éve, hogy először gyöngyfűző tűt fogtam a kezembe, és elkészült az első nyakláncom, milyen távolinak tűnik már. Azóta mennyi minden készült s remélem még fog is.
Ezért arra gondoltam, hogy eljött az ideje, hogy meghirdessem első játékomat. Mivel 9-én lesz 12 éve, hogy együtt vagyunk a párommal, ebből 6 éve házasok, fiatalon kezdtük :), ezért két nyeremény lesz.
Van ám egy kis csavar a dologban, az egyik nyeremény 5 különböző színű és méretű cabochon, a másik pedig egy általam készített ékszer, de nem tudni, hogy melyik szám alatt, mi rejlik.

Csak annyit kell tenned, hogy hagysz egy hozzászólást ennél a bejegyzésnél, amelyben leírod melyik számot választottad. A rendszeres olvasóim dupla eséllyel indulnak. Ha nincs blogod kérlek hagyj egy e-mail címet. Ha szeretnéd hirdetheted a játékot a blogodban.
Határidő május 27. Sok szerencsét kívánok mindenkinek.